Leírás és Paraméterek
TERMÉKLEÍRÁS:
A durum örleményből készített, tojás nélküli, koleszterinmentes Magyarország négy alaptésztája közül véleményünk szerint ez a legkedveltebb formátum. Felhasználása rendkívül sokrétű, többek között a következő ételek készíthetők belőle: túrós tészta, krumplis tészta, káposztás kocka (cvekedli), rakott tészták sütőben elkészítve !
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1531 kJ (361 Kcal)
Zsír: 1,4 g ebből telített: 0,3 g
Szénhidrát: 73 g ebből cukrok: 4,5 g
Fehérje: 14 g
Só: 0,11 g
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Köret tészta. A magyar konyhában az egyik legismertebb és legkedveltebb forma teljes kiőrlésű változata. Magas rosttartalmának köszönhetően remek kiegészítője az egészséges és változatos étrendnek. Sokféle étel készülhet a fodros kockából. Édes és sós tésztákhoz egyaránt ajánljuk.
Főzési tanácsok
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 11 perc. Al dente.
Száraztészták | Tomadini tészták 5kg |