A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
409 Ft + ÁFA ( 519 Ft )
Menny.:db

Tomadini cannelloni /óriáscső/ 250g

Ár:
409 Ft + ÁFA ( 519 Ft )
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 8032942821803
Cikkszám: 1005207
Egységár bruttó: 2.076,20 Ft/
Bruttó 519 Ft/db
12db/karton
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Tipikusan olasz forma. Cső formája határozza meg felhasználását. Rakott tésztának ajánljuk.

Összetétel: 100% durumliszt, víz, Származási hely: Olaszország
Nyomokban szóját tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen

Főzési tanácsok: A cannellonikat előfőzés nélkül húsos, sajtos vagy zöldséges raguval töltjük. A megtöltött tésztát paradicsomos vagy besameles mártással leöntve sütőbe rakjuk. Főzési idő: 15-20 perc.

Száraztészták Tomadini tészták 5kg
Táplálék adatok 100g termékben
Energia 1484kJ/350kcal
Zsír 1,5g
Telített zsírsavak 0,3g
Szénhidrát 72,6g
-amelyből cukrok 3,5g
Rost 3g
Fehérje 11,5g
<0,005g

Receptajánlat

Húsos Cannelloni

Hozzávalók 4 főre:

12 db cannelloni megtöltéséhez

  • 3 evőkanál olíva olaj
  • őrölt bors
  • 5 dkg reszelt parmezán
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 15 dkg darált marhahús
  • 5 dkg sonka (prosciutto crudo) darálva
  • 2 közepes tojás
  • 10 dkg kolbász – darálva
  • 1 evőkanál zsemlemorzsa
  • 20 dkg csirkehús

Besamel mártáshoz:

  • 4 dkg vaj
  • 2,5 dkg reszelt parmezán
  • 3 dkg liszt
  • 1,2 liter tej
  • Őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk és az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a darált húst, sonkát, csirkehúst és kolbászt. Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és levesszük a tűzről.

Hagyjuk kihűlni, ha esetleg túl durva, akkor mixerben összeaprítjuk. Hozzá adjuk a tojásokat, a zsemlemorzsát és a parmezánt, jól összekeverjük. Egy aránylag száraz keveréket kapunk.

A paradicsomszószhoz a fokhagymát olajon felhevítjük, hozzáadjuk a paradicsomszószt, sózzuk és kb. 10-15 percig közepes lángon főzzük, végül a tűzről levesszük és hozzáadjuk a bazsalikomot. Közben elkészítjük a besamel mártást is.

Amikor minden kész, megtöltjük a tésztacsöveket egy kis habzsák segítségével. A tepsi aljára némi olíva olajat és kevés paradicsomszószt öntünk, erre helyezzük a megtöltött csöveket. A tetejére öntjük a besamel mártást és néhány kanállal a paradicsomszószból, majd megszórjuk parmezán sajttal. 180C-ra előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd 200C-on még 10 percig, hogy a teteje megpiruljon. A sütőből kivéve, tálalás előtt 10 percig pihentetjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!