Leírás és Paraméterek
Növényi pálmazsír nem hidrogénezett. 10kg műanyag zsákban és az papír dobozban.
A pálmazsírt a trópusi olajpálma gyümölcséből (magjából) nyerik. Délkelet-Ázsiában már régóta használják sütésre, főzésre és párolásra. Glicerol tartalma miatt nehezen oxidálódik, ezért sokáig eltartható (hűtés nélkül is), és szilárd állagát is ez adja. Csak 34-36°C-on olvad fel, és magas hőállósága miatt (240°C) sütésnél többször is felhasználható.
A pálmazsírt a trópusi olajpálma gyümölcséből (magjából) nyerik. Délkelet-Ázsiában már régóta használják sütésre, főzésre és párolásra. Glicerol tartalma miatt nehezen oxidálódik, ezért sokáig eltartható (hűtés nélkül is), és szilárd állagát is ez adja. Csak 34-36°C-on olvad fel, és magas hőállósága miatt (240°C) sütésnél többször is felhasználható.
Alapvető élelmiszerek | Olaj, ecet |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!