A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!

Magyar Zoltán a La Familia Ristorante, Evidens Bisztró

Magyar Zoltán a La Familia Ristorante, Evidens Bisztró

Magyar Zoltán a hazai vendéglátás egyik megkerülhetetlen, színes alakja. Nevét nemcsak az általa üzemeltetett Sas utcai Evidens étteremből lehet ismerős, de gyakran jelenik meg a médiában is. 

Most Újpesten az újonnan megnyílt La Familia Ristorante pizzériában találkoztunk vele, ami a gastroguide szerint és már szerintük is az egyik legjobb hazai pizzéria. 

- Hogy telt ez a mindenki számára nagyon nehéz időszak? Milyen befolyással volt, van rátok a COVID járvány?

- A járvány, mint mindenkit minket is nagyon nehéz helyzetbe hozott.  A belvárosban a Sas utcában lévő Evidens éttermünket mind a mai napig nem nyitottuk ki, hiszen az utcában szinte teljesen kihalt az élet. Nincsenek turisták, az emberek is inkább otthon vagy vidéken vannak, nem sok értelmét láttam az újra nyitásnak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem dolgozunk, alig várjuk, hogy a helyzet rendeződjön és újra értelme legyen kinyitni az Evidenst.A vírus alatt viszont volt időm végre a családommal, főképpen lányommal Barbival  lenni (nevet) ,aki fiatal kora ellenére cukrász mesterként bejárta a világot és tényleg top éttermekben dolgozott, és mivel én egy ilyen örökmozgó emberke vagyok,  létrehoztam velük a  La Familia Ristorante pizzériát, ami mint a nevében is szerepel egy családi pizzéria. Ez a pizzéria a hazai közönségnek szól, de azokból a minőségi alapanyagokból és ugyanolyan odaadással készül benne minden fogás, mint egy tradicionális, olasz casa Ristoranteben. Talán ennek is köszönhető, hogy olyan illusztris vendégeim vannak, mint Emilió, Kökény Attila, de még sorolhatnám. 

- Mik vannak az étlapon? Az Evidens bisztro ugye a fine dining, gourmet vonalon a klasszikus magyar ízek jegyében állította össze a fogásokat, mit kínál a La Familia Ristorante pizzéria?

-  Figyelj, itt minden van, ami olasz és ami magyarosan olasz (nevet) Nálunk az autentikus olasz pizza mellett, olyan egyedi különlegességeket is megtalálsz, mint a csillag calzone vagy a gypsy dream.

- Honnan szerzed be az alapanyagot, mennyire fontos a jó beszállító egy konyhánál?

- Nézd tartom magam Gundelhez, aki azt mondta Jó minőségű alapanyagból könnyű rosszat főzni, de rosszból sohasem lehet jót.  Nekem nagyon fontos, hogy a beszállítóm valóban Partnerként kezeljen, ezért is rendelek a Master Markettől,sok mindenük van, az áruk frissek, nagyon jó áron vannak, a kiszállítás pontos, megbízható!  Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek! 

- Hol találkozhat veled az étkező közönség?

- Most nagyon sokat vagyok a La Familia Ristorante (1048 Budapest, Megyeri út 205.) pizzériában, de hamarosan újra nyit az Evidens is! Addig Is  Csókolok mindenkit, megyek mert látod, milyen sokan lettek!