Leírás és Paraméterek
Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sok sajttal, tejföllel, uborkával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT SAJTOS LEPÉNY
Összetevők: BÚZALISZT*, Trappista SAJT [21,74%] (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), ivóvíz, TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, napraforgó olaj, csemege ízesítésű uborka édesítőszerrel (uborka, ivóvíz, étkezési sav: ecetsav; étkezési só, tartósítószer: nátrium-benzoát; szilárdítóanyag: kalcium-klorid; fűszeraromák: MUSTÁRMAG; antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT, édesítőszer: nátrium-szacharinát), étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor, sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: citromsav; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), paprika alapú ételízesítő krém (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: citromsav; tartósítószer: kálium-szorbát).
Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.
Nettó tömeg: 205 g ± 4%
Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.
Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C alatt tárolandó.
Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Elkészítési javaslat: a lepényt kicsomagolást követően 200 °C-ra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.
Származási hely: Magyarország
Fagyasztott | Készétel |
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1092 kJ 260 kcal |
Zsír | 11,6 g |
-amelyből telített zsírsavak | 5,1 g |
Szénhidrát | 28,1 g |
-amelyből cukrok | 2,5 g |
Fehérje | 10,9 g |
Só | 1,47 g |