A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
590 Ft + ÁFA ( 620 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Lábas maszek csirke lédig cca. 12kg dv102/1

Ár:
590 Ft + ÁFA ( 620 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Gyártó cikkszám: 7334353801797
Cikkszám: 1004857
Egységár bruttó: 619,50 Ft/kg
Bruttó 620 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelés cca. 12 kg lédig

Receptajánlat

Aranyló sült csirke sörrel locsolva

Hozzávalók 4 személyre:

1 egész grillcsirke
10 dkg vaj
5 dl világos sör
1 vöröshagyma
1 evőkanál só
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál zöldfűszer
1 mokkáskanál bors

Elkészítés:

A csirkét mosd meg, tisztítsd meg, a szőröket, tokokat távolítsd el. Keverd össze az olvasztott vajat, az aprított hagymát, a zúzott fokhagymát, a sót és a borsot. Dobj hozzá valamilyen zöldfűszert. Masszírozd be a csirkét a keverékkel, nyúlj be a bőre alá is. Ha lehet, pihentesd legalább két órán át a hűtőben.

Rakd a húst egy tűzálló, kevés zsiradékkal kikent tálba, a lábait kösd össze. Öntsd rá a maradék páclét és a sör felét. Fedd le fóliával, és tedd 180 fokra előmelegített sütőbe. Süsd körülbelül másfél órán át. Közben 20 percenként locsold meg a szafttal, és a maradék sört is öntsd rá több részletben. A húst időközönként forgasd át. A sörnek sütés közben el kell párolognia. Amikor a csirke már puha, tehát a combba könnyen belemegy egy éles kés, és tiszta lé folyik ki belőle, vedd le a fóliát, és pirítsd meg. A hús sütési ideje a nagyságától is függ.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!