Leírás és Paraméterek
KNORR Bolognai tésztamártásunkat finom paradicsommal, jellegzetes olasz fűszerezéssel készítjük. Már csak tésztára, darált húsra és egy kis reszelt sajtra van szükség. A tartalmas és ínycsiklandó KNORR Bolognai tésztaszószban az érett paradicsom és a harmonikusan adagolt fűszerek biztosítják az olaszos ízvilágú vacsorát.
Összetevők: víz, sűrített paradicsom¹ (31,8%), paradicsom¹ (11%), cukor, vöröshagyma, kukoricakeményítő, fokhagyma (1,2%), só, citromlé sűrítmény, bazsalikom (0,3%), oregánó (0,08%), bors.
¹Fenntartható gazdaságból.
Elkészítési javaslat: Melegítse a mártást kívánt hőmérsékletűre.
Séf tipp: Pirítsunk meg 40-50 dkg darált húst kevés olajon. Öntsük hozzá a mártást és lassú közepes lángon pároljuk 2-3 percig. Tálaljuk főtt tésztával, ízlés szerint reszelt sajttal.
Egyéb hozzávalók: 40-50 dkg darált hús, kevés olaj
Alapvető élelmiszerek | Mártás, szósz, poralap |
Tápérték | 100 g-ban 1 adagban** %* 1 adagban** |
Energia | 196 kJ/46 kcal 245 kJ/58 kcal 3% |
Zsír | <0,5 g <0,5 g <1% |
amelyből telített zsírsavak | <0,1% <0,1% <1% |
Szénhidrát | 10 g 13 g 5% |
amelyből cukrok | 8,6 g 11 g 12% |
Rost | 1 g 1,3 g |
Fehérje | 1,4 g 1,8 g 4% |
Só | 0,88 g 1,1 g 18% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |
**1 adag = 125 g |