Leírás és Paraméterek
Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.
Származási hely: Eu
szavatossági idő 5 nap
Eldobható papírkartonban, védőgázas csomagolás.
Bőr és csont nélkül.
Fogyasztás előtt alaposan átsütni - , főzni.
Friss húsok | Sertés hús kockázva, szeletelve, darálva |
Kiszerelése | cca. 5kg vákuumcsomagolva |
Receptajánlat
Tejszínes mustáros karaj
Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors
Elkészítése:
A felkockázott húst átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.