A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
1.290 Ft + ÁFA ( 1.355 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!

Friss sertéscomb 2x2 kockázva vcs.

Ár:
1.290 Ft + ÁFA ( 1.355 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Gyártó cikkszám: 2210013221007
Cikkszám: 1004389
Egységár bruttó: 1.354,52 Ft/kg

Bruttó 1.355 Ft/kg

Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely: Eu

szavatossági idő 5 nap

Eldobható papírkartonban, védőgázas csomagolás.

Bőr és csont nélkül.

Fogyasztás előtt alaposan átsütni - , főzni.

Friss húsok Sertés hús kockázva, szeletelve, darálva
cca. 5kg vákuumcsomagolva

Receptajánlat

Tepsiben sült sertéscomb zöldségekkel

Hozzávalók:

60 dkg sertéscomb
50 dkg burgonya
50 dkg sárgarépa
2 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
2-3 ek mustár
1 tk majoránna
1 tk kakukkfű
2 tk ételízesítő
őrölt fekete bors

1 ek liszt
0,5 dl étolaj (v. zsír)
2 dl víz

A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A húst vágjuk fel nagyobb kockákra, majd sózzuk, szórjuk meg őrölt borssal, és a fűszerekkel. Ezután a befűszerezett húst szórjuk meg a liszttel, forgassuk össze, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, a fokhagymát, és a mustárt, majd szintén forgassuk alaposan össze.

Ezután hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek jól átjárják. A krumplit és a sárgarépát szintén pucoljuk meg, majd vágjuk fel nagyobb darabokra. Ezután enyhén sózzuk, és forgassuk alaposan össze. A tepsibe öntsük bele az olajat, és a vizet, majd tegyük bele a sárgarépa és a krumpli keverékét. Ezután rakjuk rá a mustáros-hagymás befűszerezett húskockákat, majd fedjük le a tepsit fóliával.

Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd 1,5-2 óra alatt pároljuk puhára. (én légkeverésnél 160 fokon, majdnem 2 órán át pároltam) Amikor a hús megpárolódott, vegyük le a fóliát, óvatosan forgassuk össze a húst a zöldségekkel, majd helyezzük vissza a sütőbe, és süssük kb. 20 percig hogy a hús szép színt kapjon, és a szaft kellően besűrűsödjön. Tálaláskor vegyesen kanalazzuk a zöldségeket és a húst a tányérra, majd locsoljuk meg a szafttal, és ízlés szerinti salátával kínáljuk.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 17.
Nagyon finom puha omlós hús, jó, hogy ezt rendeltem.