A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
330 Ft + ÁFA ( 346 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss sertés bőr vcs.

Ár:
330 Ft + ÁFA ( 346 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 5953632987568
Cikkszám: 1004678
Egységár bruttó: 346,49 Ft/kg
Bruttó 346 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Sertés hús egész, darabolt
cca. 3kg vákuumcsomagolva

Receptajánlat

Falusi kocsonya füllel és csülökkel

hozzávalók / 12 adag

1.5 kg sertésköröm (tisztított)
80 dkg sertéscsülök
50 dkg sertésbőrke (tisztított)
50 dkg sertésfül (tisztított)
150 g vöröshagyma
2 fej fokhagyma
szemes bors ízlés szerint
köménymag ízlés szerint
2 közepes db szárított cseresznyepaprika
2 teáskanál ételízesítő
só ízlés szerint

elkészítés

Készítsünk elő egy nagyobb fazekat. Tegyük bele a megtisztított, megmosott húsrészeinket, és öntsük fel hideg vízzel úgy, hogy a víz 4 ujjnyira ellepje. A vöröshagymát héjastól mossuk meg, vágjuk ketté, és a vágás mentén egy serpenyőben zsiradék nélkül pirítsuk sötétre. A megmosott 1,5 fej fokhagymával együtt tegyük a fazékba. Lassú tűzön kezdjük el főzni. A forráspont elérésekor habozzuk le, dobjuk bele tetszőleges mennyiségű fűszereinket, és nagyon lassú tűzön, fedő alatt 5-6 óráig főzzük addig, amíg a hús a csontról teljesen le nem válik.
Főzés után szedjük le a tetején összegyűlt zsiradékot, és tegyük bele a lébe a maradék megtisztított, pürésített fokhagymát. Hagyjuk pár percig állni, hogy átvegye a fokhagyma aromáját, és szűrjük le a levet a húsról. Távolítsuk el a csontokat a húsról, és mély leveses tányérokba osszuk el tetszés szerint a bőrt, húst, stb., majd öntsük rá a kocsonyalevet. Télen egyszerűen egy asztalon hideg helységben, nyáron kihűlés után hűtőben hagyjuk dermedni.

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!