Leírás és Paraméterek
Pulyka darálthús 500g
Pulyka alsócomb színhúsból készült
"A" osztályú védőgázas csomagolású termék
Zsírtartalom nem éri el a < 25% (kevesebb mint 15%)
A kollagén/húsfehérje arány nem éri el a <15% (kevesebb mint 10%)
Tárolási és szállítási hőmérséklet 0-+2°C
Származási hely: Magyarország
Friss húsok | Pulyka hús darálva |
Receptajánlat
EGYSZERŰ DARÁLT HÚSOS TÉSZTA
1 fej vöröshagyma
olaj vagy zsír
50 dkg pulyka darálthús
pirospaprika
só
bors
2 db paradicsom
40 dkg tészta (szarvacska, penne)
ELKÉSZÍTÉS
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk az olajon. Beletesszük a darált húst, amit fehéredésig sütünk. A tűzről levéve elkeverjük benne a pirospaprikát. Visszatesszük a tűzre, sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús kicsit levet ereszt, beletesszük a kockára vágott paradicsomot és néhány perc alatt készre főzzük.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük és összekeverjük a darált hússal. A tésztát tálaláskor megszórhatjuk sajttal.
Vélemények





