A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
720 Ft + ÁFA ( 914 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Friss marha velőscsont

Ár:
720 Ft + ÁFA ( 914 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: 2210006970111
Cikkszám: 1004521
Egységár bruttó: 914,40 Ft/kg
Bruttó 914 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Marha hús egész, darabolt
cca. 2kg

Receptajánlat

HÚSLEVES VELŐSCSONTTAL

Hozzávalók:
1,5 kg rostélyos
4 db velőscsont
1 teáskanál sáfrányos szeklice
1 teáskanál szemes feketebors

1 fej vöröshagyma
3 nagy gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 zöldpaprika
1/2 zeller
1 csokor zellerzöld
6 nagyobb sárgarépa
8 fehérrépa

Elkészítés: A fazék aljában felhalmozom a húst, egy teatojásba beleteszem a sáfrányos szeklicét és a borsszemeket, majd a fazékba lógatom. A húsra vizet öntök, melléteszem a megmosott, de héjas hagymát, a fokhagymagerezdeket, és egy kissé sózom. Lassú tűzön puhára főzöm a húst, a felgyűlt habot leszedem.
Amikor már puha a hús, akkor kiszedem egy jénaiba az összeset, alufóliával lefedem, beteszem a sütőbe, s melegen tartom. A pucolt zöldséget beleteszem a levesbe, a zellerzöldet összekötve fektetem bele a fazékba, így könnyebb a főzés végén eltávolítani. A paprikát egy helyen mélyen bevágom és a paradicsommal együtt szintén a fazékba rakom. Majd helyet csinálok a négy velős csontnak is, és bő fél órát hagyom, hogy tovább gyöngyözzön a leves. Amíg fő a zöldség és készül a velő, addig sós vízben megfőzöm a levestésztát, és előkészítem a fokhagymás pirítós a velőhöz.

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezeket is vásárolták