A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
2.070 Ft
1.690 Ft + ÁFA ( 2.146 Ft )
Kedvezmény: 18%
Az akció időtartama:
2020. 07. 01. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Friss marha rostélyos/nyak csont nélkül vcs.

Ár:
2.070 Ft
1.690 Ft + ÁFA ( 2.146 Ft )
Kedvezmény: 18%
Az akció időtartama:
2020. 07. 01. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: 4683663601058
Cikkszám: 1004663
Egységár bruttó: 2.146,30 Ft/kg
Bruttó 2.146 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss marha rostélyos/nyak vákuumcsomagolva.

Szavatossági idő: 5 nap

Származási hely: EU

Tárolása: 0-5 ºC között hűtve tárolandó

Friss húsok Marha hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 2kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

ROPOGÓS ROSTÉLYOS PIKÁNS SALSA SZÓSSZAL ÉS STEAK BURGONYÁVAL

HOZZÁVALÓK

80 dkg marharostélyos
8 ek olívaolaj
2 tk szemes bors

A salsához:
1 csokor felaprított petrezselyemzöld
0,6 dl fehérborecet

1 ek egész bors
2 tk szárított oregánó
1 tk Cayenne-bors
1 dl olívaolaj
1 fej lila hagyma
2 paradicsom
2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A salsához aprítsuk fel a kétféle hagymát és a koktélparadicsomot, és tegyük tálba a petrezselyemmel együtt. Locsoljuk meg az ecettel, az olívaolajjal, és szórjuk meg egy csipet sóval és a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe, és érleljük 2 órán keresztül.
Vágjuk 4 szeletre a húst, majd dörzsöljük be az olajjal, és pihentessük 30 percig. Mozsárban törjük durvára a borsot, és hempergessük meg benne a szeleteket. Serpenyőben forrósítsuk fel a maradék olajat, és pirítsuk meg rajta a szeleteket minden oldalról, majd tegyük át őket tepsibe, sózzuk meg ízlés szerint, és toljuk a 160 fokra előmelegített sütőbe 20 percre.
Kínáljuk mellé a fűszeres salsát. Köretként készítsünk steak burgonyát.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
6 kg rostélyost rendeltem, pörköltet készítettem belőle bográcsban, teljesen friss húst kaptam, csak ajánlani tudom!