A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
1.972 Ft
1.790 Ft + ÁFA ( 2.273 Ft )
Kedvezmény: 9%
Az akció időtartama:
2020. 06. 24. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Friss marhacomb vcs.

Ár:
1.972 Ft
1.790 Ft + ÁFA ( 2.273 Ft )
Kedvezmény: 9%
Az akció időtartama:
2020. 06. 24. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: 5995506598524
Cikkszám: 1004092
Egységár bruttó: 2.273,30 Ft/kg
Bruttó 2.273 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Marha hús egész, darabolt
cca. 2kg vákuumcsomagolva

Receptajánlat

GOMBÁS-MARHAHÚSOS RAGU

HOZZÁVALÓK

20 dkg gomba
60 dkg marhacomb
20 dkg gyöngyhagyma
2 db sárgarépa
5 szelet szalonna
2 ek olaj
1 kis doboz   paradicsomkonzerv
2 dl húsleves-alaplé
frissen őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS

Egy serpenyőben ropogósra pirítjuk a szalonnát, majd félre tesszük egy papírtörlőre. A gombát és a répát megtisztítjuk, és feldaraboljuk, a gyöngyhagymát meghámozzuk. A marhahúsról eltávolítjuk az esetleges inakat, megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk.
Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a felcsíkozott húst. Megpároljuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A hagymát és a gombakockákat a visszamaradt zsiradékhoz adjuk, és kissé lepirítjuk. Belekeverjük a paradicsompürét, majd hozzáforgatjuk a répát, és felöntjük az alaplével. Ha felforrt, sózzuk és borsozzuk a ragut. Addig főzzük, míg a mártás besűrűsödik. Visszatesszük a húsdarabokat, és összefőzzük. Tálalás előtt megszórjuk a szalonnadarabokkal.

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!