Leírás és Paraméterek
Friss húsok | Marha hús egész, darabolt |
cca. 2kg vákuumcsomagolva |
Receptajánlat
STEAK VEGYES BORSMÁRTÁSSAL
HOZZÁVALÓK
4 szelet bélszín (1 cm vastagságra vágva)
fél fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors
delikát
mustár
1 evőkanál napraforgóolaj
A mártáshoz:
1 üveg Steak szósz
ELKÉSZÍTÉS
1.Mossuk meg a húsokat. Reszeljük le a fél hagymát és a fokhagymát, keverjük össze egy evőkanál olajjal, kávéskanál sóval borssal.
2.A szeletek egyik oldalára rakunk egy cseresznyemagnyi mustárt és a hagymás keverékből egy keveset, és jól masszírozzuk bele. Tegyük a hűtőbe fél órára.
3.Egy serpenyőben előhevítünk egy adag vajat, teszünk hozzá kevés olajat, és a bélszínt magas lángon oldalanként 1 perc 15-30 másodpercig sütjük. A szeleteket sütés után pihentetjük, tálaláskor Steak szósszal tálaljuk.