A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
1.860 Ft + ÁFA ( 1.953 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Friss magyar pulykamell filé vcs. cca. 12kg dv211

Ár:
1.860 Ft + ÁFA ( 1.953 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Gyártó cikkszám: 2210013070008
Cikkszám: 1001307
Egységár bruttó: 1.953,00 Ft/kg
Bruttó 1.953 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely M.O.

szavatossági idő 5 nap

Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.

Friss húsok Pulyka hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 12 kg vákumcsomagolva

Receptajánlat

Serpenyős pulykamell zöldfűszerekkel

Hozzávalók:

60 dkg pulykamell
1,5 evőkanál mustár
1 teáskanál kakukkfű
őrölt színes bors
csipetnyi csili
3-4 salottahagyma
3-4 gerezd fokhagyma
5-6 zsályalevél
2-3 evőkanál kapribogyó
1 dl fehérbor
olívaolaj

Elkészítés: A pulykamellet féltenyérnyi szeletekre vágjuk, vékonyan megkenjük mustárral, megszórjuk kakukkfűvel, őrölt színes borssal, csipetnyi csilivel, meglocsoljuk kb. 1/2 dl olívaolajjal, összeforgatjuk, és lefedve a hűtőbe tesszük fél órára.

Közben a fokhagymát és a salottahagymát megtisztítjuk, a fokhagymát nem túl vékony szeletekre vágjuk, ha kisebb hagymánk van, akkor félbe-, ha nagyobb, akkor cikkekre vágjuk. Egy grillserpenyőt felhevítünk, a hússzeleteket mindkét oldalukon 1-2 perc alatt elősütjük, majd a páclevet is aláöntjük, a húsok mellé tesszük a hagymát, 4-5 percig sütjük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a zsályát és a kapribogyót, aláöntjük a fehérbort, lefedve 4-5 percig pároljuk, majd addig sütjük a fedőt levéve, míg a bor elillan és a pulykamell szép színt kap.

Krumplipürével, párolt rizzsel, sült zöldséggel és salátával is tálalhatjuk, mindenhogy nagyon finom. 

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!