A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
750 Ft + ÁFA ( 787 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Friss magyar nagytestű falusi lábas tyúk lédig cca. 12kg dv140/2

Ár:
750 Ft + ÁFA ( 787 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Gyártó cikkszám: 2210001940140
Cikkszám: 1003949
Egységár bruttó: 787,48 Ft/kg
Bruttó 787 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

TÖLTÖTT CSIRKE SAJTOS-DIÓS VAJJAL


HOZZÁVALÓK

1dbkonyhakész csirke
3ekolívaolaj
1fejvöröshagyma
4gerezdfokhagyma
2dbbabérlevél
0.75dlfehérbor

bors
50gmárványsajt
50gvaj
25gdió
2ekvaj
2fejvöröshagyma
20dkggomba
2gerezdfokhagyma
5dkgcsirkemáj
5dkgzsemlemorzsa
2.5dkgdióbél
10dkgsonka
1ágrozmaring
0.5csokpetrezselyemzöld
1dbtojás
bors

ELKÉSZÍTÉS

1. A töltelékhez a vajat felforrósítjuk, és a finomra vágott hagymát üvegesre sütjük rajta. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott gombát és a zúzott fokhagymát, majd megsózzuk. A keveréket addig pároljuk-pirítjuk, amíg a felesleges folyadék el nem párolog. Ekkor hozzáadjuk a megtisztított, felaprított májat, és további 2 percig együtt pirítjuk.
2. A tűzről levesszük, keverőtálba téve hozzáforgatjuk a zsemlemorzsát, a durvára vágott diót, a felkockázott sonkát, a rozmaring felaprított leveleit, a finomra vágott petrezselymet és a tojást. Sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk hűlni.
3. A sajtos-diós vaj hozzávalóit összekeverjük. A csirke mellrészénél a bőrt fellazítjuk, és alátöltjük a vajat.
4. A tölteléket a szárnyas megtisztított hasüregébe tesszük, és a nyílást cérnával összevarrjuk. A bőrét az olívaolajjal bedörzsöljük, sózzuk és borsozzuk, majd tepsibe tesszük. Elrendezzük mellette a megtisztított, felszeletelt vörös- és fokhagymát, valamint a babérlevelet. Végül a bort aláöntjük, és időnként meglocsolva 200 fokon 30 percig, majd 170 fokon további 60 percig sütjük.

Forrás

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelés cca. 12 kg lédig

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!