Leírás és Paraméterek
Friss húsok | Csirke hús egész, darabolt |
Kiszerelése | cca. 12kg vákuumcsomagolva |
Receptajánlat
Fokhagymás tejben pácolt csirkemáj magos bundában recept
Hozzávalók:
1 kg csirkemáj
5 dl tej
4-5 gerezd fokhagyma
1 ek szezámmag
A panírozáshoz:
20 dkg liszt
4 db tojás
30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Elkészítése:
A májat megtisztítjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a fokhagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A májakat lecsepegtetjük és papírtörlőn leitatjuk, majd a szokásos módon /liszt, felvert tojás, szezámmaggal és fénymaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa/ bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki! Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Vélemények
2 értékelés





Írja meg véleményét!
VIDÁK SZABINA |

2020. 08. 23.
NAGYON JOO AZ ÁRA ÉS FINOM MINDEN FRISS HUS AMIT INNEN RENDELTÜNK . CSAK AJÁNLANI TUDOM .
Györgyike |

2020. 03. 22.
Azonnal elkapkodták a pultból, köszönöm a friss májat.