A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
699 Ft + ÁFA ( 734 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Friss magyar csirkecomb sárga egész vcs. dv112/3

Ár:
699 Ft + ÁFA ( 734 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Gyártó cikkszám: 8895121479406
Cikkszám: 1004524
Egységár bruttó: 733,97 Ft/kg
Bruttó 734 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss magyar csirkecomb egész  cca 12kg

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely Magyarország

szavatossági idő 3 nap

Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 6kg vákuumcsomagolva

Receptajánlat

KÍVÜL ROPOGÓS, BELÜL OMLÓS: ÍGY LESZ TÖKÉLETES A SÜLT CSIRKECOMB!

PÁCOLÁS ÉS FŰSZEREK

Minél hosszabb ideig pihen a hús a pácban, annál jobban átjárják a fűszerek. Legkevesebb 2 óra, legfeljebb 2 nap pácolási idővel számolj.

Az olajból, ecetből vagy citromléből, továbbá fűszerekből kevert nedves pác könnyen beivódik a csirkehús laza rostjaiba. Ugyanúgy megfelel hozzá a semleges napraforgó-, repce- és olívaolaj, mint egy fokhagymás, csilis vagy más fűszerolaj. A szokásos fűszerek mellett a pácot némi mézzel és néhány csepp szójaszósszal ízesítheted.

A grillezéshez különösen kedvelt száraz pác sóból, cukorból és szárított fűszerekből készül. Jól nyomkodd rá a combokra! Ha lepereg, akkor csupán annyi olajat adj hozzá, amennyitől a keverék még morzsalékos marad. A sótól ropogós lesz a csirke bőre, a sütés közben karamellizálódó cukor pedig szép színt ad neki.

Ropogós bőr

A só nedvességet von ki a bőrből, amely szárazon gyorsabban és egyenletesebben ropogósra sül. Az alaposan besózott combokat egy éjszakát, de legalább 2 órát pihentesd. A sózást a pácolással egyidejűleg is elvégezheted. Még ropogósabb lesz a végeredmény, ha a bőrt sütés közben sós vízzel kenegeted.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!