A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
620 Ft + ÁFA ( 651 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss magyar csirkecomb egész vcs. dv112

Ár:
620 Ft + ÁFA ( 651 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 2210012990000
Cikkszám: 1001299
Egységár bruttó: 651,00 Ft/kg
Bruttó 651 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss magyar csirkecomb egész  cca 12kg

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely Magyarország

szavatossági idő 3 nap

Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

Májjal töltött csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

4 egész csirkecomb
20 dkg csirkemáj
4 zsemle
1 vöröshagyma
1 tojás
1 csokor petrezselyem
2 gerezd fokhagyma

bors

Elkészítés:

A csirkecombot mosd meg, törölgesd át papírtörlővel, majd sózd és borsozd be. Hagyd pihenni addig, amíg elkészíted a tölteléket. A hagymát aprítsd fel, és kevés olajon pirítsd meg. Rakd rá a megmosott, megtisztított májat, és süsd két percig. Hűtsd ki, utána vágd kis darabokra. A zsemlét áztasd vízbe, ha jól megszívja magát, csavard ki, és keverd a májhoz. Add hozzá az apróra vágott petrezselymet, a tojást, a préselt fokhagymát, és fűszerezd ízlés szerint.

Töltsd a májas keveréket a csirkecomb bőre alá. Ügyelj arra, hogy ne szakadjon át. Rakd kevés zsiradékkal kikent, tűzálló tálba, önts alá egy deci vizet, és alufóliával lefedve süsd 180 fokon körülbelül 50 percig. Ha a hús puha, tehát könnyen beleszalad egy hegyes kés, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!