A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
529 Ft + ÁFA ( 555 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss magyar csirke pecsenyecomb vcs. dv116

Ár:
529 Ft + ÁFA ( 555 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 8325946508901
Cikkszám: 1003379
Egységár bruttó: 555,44 Ft/kg
Bruttó 555 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss csirkecomb farrésszel

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely MO

szavatossági idő 3 nap

Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

BARACKKAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLD FŰSZERES BURGONYAPÜRÉVEL

HOZZÁVALÓK

4 db csirkecomb
2 db őszibarack
olívaolaj
80 dkg   krumpli
4 dkg vaj
0,5 dl tej
1 ág rozmaring
1 csokor petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

Óvatosan fellazítjuk a bőrt a megmosott, szárazra törölt egész csirkecombokon. Meghámozzuk az őszibarackot. Félbevágjuk, és mindkettőt kimagozzuk.
A gyümölcsöket a csirkecombok bőre alá toljuk, és megsózzuk, megborsozzuk őket. A húsokat kiolajozott tepsibe rendezzük, meglocsoljuk őket fél dl olívaolajjal, és 35 perc alatt pirosra sütjük a 180 fokos sütőben.
Sós vízben puhára főzzük a meghámozott, felkockázott burgonyát, majd leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzákeverjük a vajat, a tejet, a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleit, valamint a finomra vágott petrezselymet. Ezzel tálaljuk a barackos csirkecombokat. Kakukkfűággal díszíthetjük.

Forrás

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 29.
Kipróbálom a receptet, nagyon jól hangzik..