Leírás és Paraméterek
Friss csirkecomb farrésszel
Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.
Származási hely MO
szavatossági idő 3 nap
Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.
Friss húsok | Csirke hús egész, darabolt |
Kiszerelése | cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva |
Receptajánlat
BARACKKAL TÖLTÖTT CSIRKECOMB ZÖLD FŰSZERES BURGONYAPÜRÉVEL
HOZZÁVALÓK
4 db csirkecomb
2 db őszibarack
olívaolaj
80 dkg krumpli
4 dkg vaj
0,5 dl tej
1 ág rozmaring
1 csokor petrezselyem
ELKÉSZÍTÉS
Óvatosan fellazítjuk a bőrt a megmosott, szárazra törölt egész csirkecombokon. Meghámozzuk az őszibarackot. Félbevágjuk, és mindkettőt kimagozzuk.
A gyümölcsöket a csirkecombok bőre alá toljuk, és megsózzuk, megborsozzuk őket. A húsokat kiolajozott tepsibe rendezzük, meglocsoljuk őket fél dl olívaolajjal, és 35 perc alatt pirosra sütjük a 180 fokos sütőben.
Sós vízben puhára főzzük a meghámozott, felkockázott burgonyát, majd leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzákeverjük a vajat, a tejet, a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleit, valamint a finomra vágott petrezselymet. Ezzel tálaljuk a barackos csirkecombokat. Kakukkfűággal díszíthetjük.
Vélemények





