Leírás és Paraméterek
Friss húsok | Csirke hús egész, darabolt |
Kiszerelés | cca. 3kg-tól vákumcsomagolva |
Receptajánlat
Csípős csirkeszárny
Hozzávalók
1 kg csirkeszárny
2 tk fokhagymapor
1 tk őrölt kömény
1 tk füstölt paprika
2 tk chilipehely
2 tk Cayenne-bors
1 tk őrölt római kömény
2 tk vöröshagymapor
só, bors
5 ek olaj
A tálaláshoz
sült krumpli
coleslaw
A csirkeszárnyakat összeforgatjuk a fűszerekkel, sóval, borssal és az olajjal, sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután feljebb vesszük a hőt 200 fokra, és még 20 percig pirítjuk. Sült krumplival és egy ütős coleslaw-val tálaljuk.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!