A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
1.350 Ft
1.099 Ft + ÁFA ( 1.154 Ft )
Kedvezmény: 19%
Az akció időtartama:
2020. 05. 21. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss magyar csirkemell filé /kg vákuumcsomagolva

Ár:
1.350 Ft
1.099 Ft + ÁFA ( 1.154 Ft )
Kedvezmény: 19%
Az akció időtartama:
2020. 05. 21. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 2210012960003
Cikkszám: 1001296
Egységár bruttó: 1.153,95 Ft/kg
Bruttó 1.154 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss  csirkemell filé cca. 3-12kg vákuumcsomagolásban

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.
Származási hely: Magyarország
Szavatossági idő 3 nap

Sütési tanács:

Sokan elfelejtik, hogy a csirkemell nagyon hamar átsül, így ha vékonyabb szeletkre vágjuk,nem szükséges órákig sütni, mert kiszárad. Folyamatosan ellenőrizzük mert, egy vékonyra szeletelt grillezett csirkemell maximum 13-15 perc alatt átsül.

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

ANANÁSZOS-TEJSZÍNES CSIRKEMELL

Hozzávalók:
1 egész csirkemellfilé
1 ananász konzerv
2 gerezd fokhagyma
20 dkg reszelt sajt
2 dl tejszín
1,5 dl száraz fehérbor
ételízesítő
bors

Elkészítés

A csirkemellet felvágjuk féltenyérnyi darabokra, kiklopfolom és ételízesítővel bedörzsölöm.

A húsokat egy kivajazott hőálló üvegedénybe tesszük és megborsozzuk. 2 gerezd fokhagymát rányomjuk, egyenletesen eloszlatva. Az ananászdarabokat rászórjuk, ráöntünk kb. 1,5 dl száraz fehérbort. A tejszínből először csak 1,5 dl-t locsolunk szét rajta, majd megszórjuk a reszelt sajttal. A maradék tejszínt szétlocsoljuk a sajton, így nem tud hirtelen megégni a sajt.

Előmelegített 170 fokos sütőben készre sütjük kb. 35-40 perc alatt. Rizzsel nagyon finom!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 01.
Kipróbáltam a fent említett receptet , bevallom még nem sütöttem húst zöldséggel, de ez isteni lett! Köszönöm a receptet, magamtól eszembe sem jutott volna.