A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
1.290 Ft + ÁFA ( 1.354 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss csirkemell filé kockázva vcs. /több méretben is rendelhető!/

Ár:
1.290 Ft + ÁFA ( 1.354 Ft )
Kapható választék:
Típusa:
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 2297544309876
Cikkszám: 1004588
Egységár bruttó: 1.354,45 Ft/kg

Bruttó 1.354 Ft/kg

Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva. 
Származási hely: Magyarország
Szavatossági idő: 5 nap
Friss húsok Csirke hús kockázva, szeletelve, darálva
Kiszerelése cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

Feta sajtos csirkecsíkok sült paradicsommal

Hozzávalók:

50 dkg csirkemell
görög fűszerek (kakukkfű, oregáno, bazsalikom, citromfű, zsálya, paprika)
5 dkg feta sajt
25 dkg koktélparadicsom
só, bors
2 gerezd fokhagyma
2 szál rozmaring
olaj a sütéshez
0,5 citrom leve

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A paradicsomot megmossuk, megtöröljük, félbevágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal. A rozmaringot mellétesszük. A fokhagymára késsel ráütünk egyet, hogy kicsit összenyomódjon és héjával együtt a paradicsom mellé tesszük. 20 percig sütjük.
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk (feta miatt óvatosan), borsozzuk, meglocsoljuk egy evőkanál olajjal és lehetőség szerint hagyjuk állni 10 percig, de akár előre is elkészíthetjük és hagyjuk benne tovább.
Egy serpenyőt felforrósítunk és beleöntjük a csirkét olajjal együtt.
Megpirítjuk jó alaposan, ropogósra, de ne süssük túl, hogy ne száradjon ki. Kb. 5-8 perc elég neki.
Közben a feta sajtot kis kockákra vágjuk és az utolsó pillanatban a csirkéhez adjuk.
A sütőből kivesszük a paradicsomot, szintén a csirkéhez adjuk.
Keverjünk rajta egyet, locsoljuk meg citromlével, tegyünk rá aprított petrezselymet és tálalhatjuk. 

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!