A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
179 Ft
149 Ft + ÁFA ( 156 Ft )
Kedvezmény: 17%
Az akció időtartama:
2020. 05. 11. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!

Friss magyar csirkefarhát dv120

Ár:
179 Ft
149 Ft + ÁFA ( 156 Ft )
Kedvezmény: 17%
Az akció időtartama:
2020. 05. 11. -
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 12!
Gyártó cikkszám: 2210002020007
Cikkszám: 1000202
Egységár bruttó: 156,45 Ft/Kilogramm

Bruttó 156 Ft/kg

Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 12kg lédig

Receptajánlat

Csirkefarhát- és gombapörkölt pennével

hozzávalók / 4 adag

A farháthoz

4 db csirkefarhát
1 nagy db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db hegyes erős paprika
2 db chili
2 nagy db paradicsom
só ízlés szerint
1 teáskanál fekete bors (őrölt)
2 teáskanál csípős fűszerpaprika
2 ek napraforgó olaj

A gombapörkölthez

40 dkg csiperkegomba
1 közepes db vöröshagyma
1 közepes db paprika
3 közepes db hegyes erős paprika
1 db chili
2 gerezd fokhagyma
3 dkg paradicsom
só ízlés szerint
1 teáskanál fekete bors (őrölt)
1 teáskanál csípős fűszerpaprika
1 ek olívaolaj
1 púpozott ek finomliszt
1 dl tejföl

A körítéshez

30 dkg penne
12 db koktélparadicsom
20 dkg karfiol (4 rózsa savanyított)
4 gerezd fokhagyma (savanyított)
4 szál petrezselyem

elkészítés

Az aprított hagymákat olajon dinszteljük, rátesszük a farhátat és a zöldségeket, fűszerezzük, öntünk rá kevés vizet, és lassan pörköljük.
Közben egy serpenyőbe olívaolajat teszünk, és bele az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Megdinszteljük, hozzáadjuk a darabolt paprikákat, majd a szeletelt gombát, végül a paradicsomot, és fűszerezzük. Amikor kész, megszórjuk egy kevés liszttel, adunk hozzá tejfölt. Összekeverjük, és felforraljuk.
Megfőzzük sós vízben a pennét.
Tálaláskor teszünk a tányérra egy farhátat, mellé gombát és pennét. Dekoráljuk.

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mások ezeket is vásárolták