A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
5.100 Ft + ÁFA ( 6.477 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Friss báránycomb csontos cca. 2 kg vcs.

Ár:
5.100 Ft + ÁFA ( 6.477 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: 5992801245001
Cikkszám: 1003977
Egységár bruttó: 6.477,08 Ft/kg
Bruttó 6.477 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss húsok Bárány hús egész, darabolt
Kiszerelés cca. 2 kg vákumcsomagolva

Receptajánlat

Omlós, szaftos bárány

Hozzávalók :

1.5 kg báránycomb
1 kg krumpli
2 evőkanál olívaolaj
2 db sárgarépa
2 db lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ág rozmaring
1 db citrom
1 fej fokhagyma

bors

Elkészítés:

A bárányt hideg vízben alaposan mosd meg, és csepegtesd le. A páchoz a citrom frissen facsart levét keverd össze az olívaolajjal, rakj hozzá két gerezd zúzott fokhagymát, majd dörzsöld be a húst a fűszeres keverékkel. Fóliázd le, és tedd a hűtőbe legalább hat órára, de még jobb, ha egy egész éjszakán át pácolod.

Pihentetést követően a bárányt sózd és borsozd be, majd rakd olívaolajjal kikent tepsibe, tégy rá rozmaringot. A zöldségeket pucold meg, mosd meg, és vágd fel tetszés szerint. Arra figyelj, hogy nagyjából azonos méretűek legyenek. Önts a hús és a zöldségek alá másfél-két deci vizet, és fedd le alufóliával. Tedd 180 fokos sütőbe, és süsd másfél-két órán át. Közben többször locsold meg a tepsiben összegyűlt szafttal. A sütési idő változhat a bárány korától, a hús minőségétől függően. Amikor már puha, könnyen beleszalad egy hegyes, éles kés, vedd le róla a fóliát, és pirítsd még körülbelül 30 percig. Szeletelés előtt pihentesd a húst legalább 20 percig. 

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!