Leírás és Paraméterek
Szavatossági idő 5 nap
Friss húsok | Pulyka hús egész, darabolt |
Kiszerelése | cca. 12 kg vákumcsomagolva |
Receptajánlat
SÜLT PULYKACOMB
4 pulykacomb
só és bors ízlés szerint
320 dekagramm burgonya
olaj szükség szerint
8 gerezd fokhagyma
2 deciliter víz
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 4 óra
Elkészítés:
A pulykacombot beirdaljuk, a zsebekbe a felszelt fokhagymát elrejtjük. Kívülről sózzuk, borsozzuk, olajjal bedörzsöljük, ha szeretnénk, rozmaringot is használhatunk az ízesítésnél. A tepsi alját megolajozzuk, beletesszük a combot, a hús tetejére is öntünk egy kis olajat, majd aláöntünk 2 deciliter vizet. 120 fokos sütőbe toljuk 3-4 órára sülni, amíg szép piros színt kap a hús. Ha krumplit is szeretnénk mellé készíteni, akkor a sütési idő felénél adjuk hozzá.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!