A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
550 Ft + ÁFA ( 577 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!

Friss magyar csirkeszárny vcs. dv118

Ár:
550 Ft + ÁFA ( 577 Ft )
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 3!
Gyártó cikkszám: 2210001940009
Cikkszám: 1000194
Egységár bruttó: 577,49 Ft/Kg
Bruttó 577 Ft/kg
Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Friss magyar csirkeszárny  cca 12kg

Fogyasztható a csomagoláson feltüntetett időpontig -1 - 4°C között tárolva.

Származási hely Magyarország

szavatossági idő 3 nap

Fogyasztás előtt jól át kell sütni, főzni.

Friss húsok Csirke hús egész, darabolt
Kiszerelése cca. 3kg-tól vákuumcsomagolva

Receptajánlat

Tepsiben sült csirkeszárnyak

Hozzávalók 4 személyre:

1 kg csirkeszárny
3 evőkanál paradicsomlé
2 evőkanál balzsamecet
2 evőkanál méz
3 gerezd fokhagyma
1 teáskanál chilipor
2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A páchoz keverd össze a zúzott fokhagymát az olajjal és a chilivel. Öntsd hozzá a balzsamecetet, a mézet és a paradicsomlevet. A húst mosd meg, távolítsd el a szárnyvégeket, ha szeretnéd, vágd ketté. Papírtörlővel töröld szárazra, és enyhén sózd meg. Rakd egy tálba a húst, öntsd rá a pácot, és masszírozd egy kicsit a szárnyakba. A tálat fedd le, majd tedd a hűtőbe lehetőleg egy egész éjszakára.

Sütés előtt közvetlenül rendezd a csirkeszárnyakat egy tepsibe, öntsd le a maradék páclével. Told előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd rozsdabarnára körülbelül 25 perc alatt. Közben egyszer fordítsd át a húst.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!