A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!

Csocsesz, grillezni mentem!

Csocsesz, grillezni mentem!

Játssz és nyerj Csocsesszel! Iratkozz fel, a mastermarket.hu oldalán és rendelj az ország bármely pontján nagyker árakon 30 000 Ft értékben és nyerd meg a professzionális grill sütők egyikét, valamint a 30 000 Ft-os grill ajándékcsomagot! 

Kövesd Facebook oldalunk, iratkozz fel levelünkre és nemcsak finom recepteket, praktikákat tanulhatsz Csocsesztól, de akciós ajánlatokról és egyéb érdekességek is várnak a Mastermarket.hu élelmiszer házhozszállítás oldalán..

Mai cikkünkben a főnyeremény G21 California BBQ Premium Line Grill készüléket mutatjuk be!

A grillsütő egy nagy dobozban gondosan becsomagolva érkezett, maga az összeszerelés kb 1órát vesz igénybe. A csavarok rendszerezve vannak, az összeszerelés nem kíván különösen nagy szakértelmet. A grill két nagyobb fix és két kisebb fékezhető önbeálló kerekei segítségével könnyen tologatható. Mivel ez egy gázos 4 égőfejes grill, így természetesen a gázpalack kiállás és a palack rögzítése szükséges. A dobozban van nyomásszabályzó is, így nem kell azt sem venni. Összeszereléséhez szükséges egy csillag csavarhúzó, valamint a gázhoz csavarkulcs.

Mastermarket G21 California BBQ Premium Line Grill készülék

Ha elkészültünk az összeszereléssel jöhet is a család, a grill party. A gyönyörű grillsütő nemcsak a kert éke, de nagyban leegyszerűsíti a kinti grillezést. Persze sokan mondják, hogy az igazi grill faszénen készül, ami igaz is, azonban a tökéletes hő eléréshez nem kis szakértelem és megfelelő eszközök is szükségesek. Hány grill partin ettünk már félkész  vagy medvetalpra emlékeztető csirkét. A gázgrill tökéletes megoldás ezen problémák elkerülésére, hiszen nem kell a faszénnel bajlódni, hogy mikor gyullad már be és mikor válik összességében átizzottá, és persze a büdös gyújtó folyadék sem csavarja az orrunk.

Mastermarket Csocsesz grill ajánlat

Már kezdhetünk is sütni, és főzni is! Főzni is? Igen, hiszen a grill mellett, a jobb oldalon egy főző gázrózsa is található, így a tészta saláták és a főtt kukorica is készülhet a kertben. A grillen lévő bal oldali tálca is nagyon jó ötlet, kiválóan alkalmas tárolása, minden kézre esik és nem kell folyton szaladgálni az alapanyagokért.

A grillt beindítva a gáz azonnal szép kék lánggal ég és nem kell állítgatni. Legelsőnek érdemes csak úgy üresen kiégetni a technikát kb 30 percig.

A grillezés egyik legfontosabb eleme a nagy hő, a három gázégő a legkissebb állásban, vagyis a takarék üzemmódban 300 fok belső hőmérsékletet produkál,  amikor egy egy fokozattal mindhármat feljebb vettük, akkor 400-és 500 fokra is emelkedett a belső hőmérséklet. Ami már nem kis hő!

Mastermarket játék nyeremény Csocsesz grill

Mi Csocsesszal zöldségeket,fóliába csomagolt burgonyát, tarját, csirkét és hamburgerhúst is  tettünk a grillre. Recepteket hamarosan láthatjátok! A grill tetejét lecsukható így tényleg bárki nagyon finom fogásokat tud elkészíteni, mert nem szárad ki a hús. A mi csirkehúsunk is a belső párás levegőnek köszönhetően először szépen megpuhult, majd aranybarnára sült. A felső rozsdamentes grilltálca, valamint a baloldalon lévő bordázott, vas öntvény platni nagyon sok elkészítési variációra ad lehetőséget, amit a receptekben be is mutatunk!

Mastermarket Csocsesz grill főnyeremény

Összességében: ez a BBQ grill egy szép, nagyon jól megtervezett és minőségi anyagokból készült időjárás álló készülék, mely a 5 főnél nagyobb grill partikon hihetetlenül hasznos a házigazdának sem kell órákig sütni, főzni és biztosra mehet! Bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeret a kertben a családdal, barátaival sütögetni!

Figyeljétek a bejegyzéseinket és ismerjétek meg a grillezés minden csínyját-bínyját Csocsesszel!