A mastermarket.hu sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében!
Ár:
513 Ft
393 Ft + ÁFA ( 499 Ft )
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama:
2020. 06. 03. -
Menny.:db

Bacon szalonna szeletelt vf. 200g 8735

Ár:
513 Ft
393 Ft + ÁFA ( 499 Ft )
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama:
2020. 06. 03. -
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 8095507253884
Cikkszám: 1003343
Egységár bruttó: 2.495,00 Ft/kg

Bruttó 499 Ft/db

Forgalmazó: Management International Kft

Leírás és Paraméterek

Szeletelt füstölt gyorspácolt szalonna - vákuumcsomagolásban

Összetevők

Csontnélküli császárszalonna (85%), Víz, Étkezési só, Kukorica keményítő, Extrudált rizsliszt, Emulgeálószer (E451), Ízfokozó (E621), Szőlőcukor, Antioxidáns (E301), Állati eredetű fehérje (sertés hemoglobin), Tartósítószer (E250), 100 gramm termék 85 gramm császárszalonna felhasználásával készült.

Allergén anyagok: A termék allergén anyagot nem tartalmaz.

Tápértékre vonatkozó információk

  100 gramm termékben:
Energiatartalom: 1226 kJ / 296 kcal
Fehérje: 12,20 g
Szénhidrát: <1,00 g
- ebből cukrok: <1,00 g
Zsír: 27,20 g
- ebből telített zsírsavak: 10,80 g
Élelmi rost: <1,00 g
Só: 2,53 g
Nátrium: 1,01 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Tárolás

Szállítási és tárolási hőmérséklet: 0-10°C között.

Húsféleség Szeletelt, darabolt

Receptajánlat

TEJSZÍNES-GOMBÁS-BACONÖS CSIRKE

HOZZÁVALÓK

4 szelet bacon
60 dkg csirkemellfilé

bors
6 dkg liszt
4 ek olívaolaj
1 fej vöröshagyma
25 dkg gomba
3 gerezd fokhagyma
1 dl száraz fehérbor
1 dl húslevesalaplé
1 dl cukrozatlan habtejszín
1 csokor petrezselyem

ELKÉSZÍTÉS

Száraz serpenyőben ropogósra sütjük a baconszeleteket, majd kiszedjük, és óvatosan apróra törjük. A kisült zsírt félretesszük.
A megmosott, szárazra törölt csirkemellet szeletekre felvágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és meghempergetjük a lisztben.
Az olívaolajat a baconből kisült zsírhoz öntjük, felforrósítjuk, és aranyszínűre sütjük rajta a hússzeleteket. Azután kiszedjük, és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk a meghámozott, felszeletelt vöröshagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra felvágott gombát, és pár percig pirítjuk. Ezután beleforgatjuk a meghámozott, átnyomott fokhagymát, és együtt pirítjuk további néhány percig. A gombás keveréket felöntjük a borral, és nagy lángon  addig főzzük, amíg az összes alkohol elpárolog. Hozzáadjuk az alaplét és a tejszínt, megsózzuk, megborsozzuk, majd kis lángon néhány percigfőzzük a ragut. Végül beletesszük  a hússzeleteket. Forrón, a felaprított petrezselyemmel és a pirított baconnel megszórva tálaljuk.

Forrás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!